top of page

DONNA HUIZENGA is tijdens haar studie aan de kunstacademie Minerva begonnen als decor- en kostuumontwerpster bij de Vooropleiding Theater in Groningen en werkte hier zeven jaar. 


Ze is nu werkzaam als decoratieschilder voor bedrijven en particulieren naast haar werk als creatief coach. Voor de oude Veronicaboot heeft ze een interieurontwerp gemaakt zodat het als drijvende dansvloer met restaurant gebruikt kan worden. 
 

Woningbouwvereniging 'De Huismeesters' heeft in 1996 haar ontwerpen toegepast bij hun verbouwing. Zoals dessins in linoleum vloeren om de gangen te 'breken' en organische ritmes in de sierbestrating naar de ingang van het pand en voor de parkeerplaatsen. Speciaal voor 'De Huismeesters' heeft ze negen verschillende glas-in-lood-ramen ontworpen met ronde en geometrische ritmes om het pand de eigen authentieke stijl terug te geven.

 

Bij een grote groep advocaten- en notariskantoren in Noord Nederland heeft Donna Huizenga, in samenwerking met binnenhuisarchitect Frederiek Reitsma, wanden met goud, zilver en koper beschilderd door een 'veeg' & 'spons'- techniek  toe te passen. Hierdoor past het interieur past weer bij de uitstraling van de monumentale panden. Hiernaast ziet u enkele stalen.  

20230107_160705.jpg

 

KUNST, DESSIN & DECORATIE zorgen dat uw interieur en/of uw product tot z'n recht komen en u zich (weer) gemotiveerd voelt in uw bedrijf en (weer) thuis voelt in uw huis. 

Na verloop van tijd hebben mensen vaak behoefte aan een verandering die een bepaalde sfeer benadrukt. Het aanbrengen van een kleur op één of meerdere wanden zorgt ook dat nieuwe keuzes worden gemaakt voor andere interieurelementen.
Deze nieuwe keuzes verfrissen de sfeer en brengt een nieuwe eenheid in het interieur.

 

U kunt speciale dessins laten ontwerpen vanuit een bepaalde stijl  zoals Art Nouveau motieven of Retroprints op wanden, vloeren en glas-in-loodramen of als schilderijen.  

Donna schildert deze lijnen met de hand op de muur waardoor het interieur leven uitademt. U kunt zeker zijn dat de ontwerpen uniek zijn en helemaal op uw smaak zijn afgestemd. 
 

U kunt vrijblijvend een gesprek plannen om uw wensen te bespreken. Indien gewenst wordt een offerte voor u gemaakt. 
 

KunstAtelier Groningen
T : 06 40 41 42 36
E : kunst@home.nl

Opdrachtgevers o.a:
* Woningbouwvereniging 'De Huismeesters'

* Voormalig Academisch Ziekenhuis
* Advocaten- en notariskantoren i.s.m. 
   Fredriek Reitsma binnenhuisarchitect
* Sint Antoniusziekenhuis Sneek
* Refaja Ziekenhuis Stadskanaal
* Entertainment International
* zeer veel particuliere interieurs

 

20230111_145137.jpg
bottom of page